top of page

Екипа на “InnovatEase” постави началото на ключово партньорство със “Smartity”

Димо Димов-Лемуил

30.04.2024 г.

Основателят на "Smartity" - Здравко Донков е един от лидерите в областта на системната интеграция за умен дом, умни системи за автоматизация на сгради, технологии и комуникация

Емблематично, в навечерието на Великден, част от международният екип на “InnovatEase” проведе една от дългоподготвяните работни срещи за стратегическо сътрудничество със “Smartiy” и нейният основател - Здравко Донков, на която беше поставено началото на ключово партньорство между двата екипа. В процеса на срещата, стана ясно, че в негово лице открихме не просто бизнес-партньор, но и действителен съмишленик, с когото съвпадат ценностите и визията ни за предоставяне и развитие на услугите за системна интеграция за умен дом, прилагане и управление на високотехнологични решения за автоматизация на офиси, хотели, бизнес-сгради, комплекси и предприятия. 

Важен акцент по време на срещата беше споделянето на общата ни мисия - да бъде популяризиран и развит протокола и стандарта за управление на системите - KNX и допринасяне на добавена стойност към световната KNX Общност - “KNX Association”. 

Специално внимание беше отделено върху досегашната ни работа по иновациите в тази област - технологични решения за “роботизация и автоматизация”, базирани на KNX & IoT Automation”. И двата екипа, споделяме убеждението, че можем заедно да продължим развойна дейност в степен, в която да предложим прототип на комплексно решение, свързано с “домовете на бъдещето” и “умният начин на живот”, с което да допринесем действителна добавена стойност в тази екосистема. 

Още веднъж изразяваме изключителната си благодарност към Здравко Донков за гостоприемното домакинство на проведената среща, в централата на “Smartity” в София. 

DREAM big, START small, ACT now!


МИСИЯТА на изпълнителния екип на “InnovateEase е да работи за предоставянето на широко достъпни, интегрирани и иновативни решения за водене на умен начин на живот от следващо поколение, за клиентите ни и обществото, за да бъде постигнато удобство, ефективност, безопасност и устойчивост в ежедневието им, техните домове и други, свързани с важни за техният начин на живот места. 

Като съвременен и динамичен екип, ние се стремим да спомогнем за осъществяването на преход от живот в съвременни домове, офиси и сгради към домове на бъдещето, чрез прилагане на свои концепции за иновативни услуги, продукти и системи у дома, на работа и в общностите, в които хората живеят.


Нашата ВИЗИЯ е да свързваме по нов начин съществуващите, високотехнологични решения за дигитализация и автоматизация в отделни отрасли на икономиката, с непрекъснатия (динамичен) процес на иновации в технологиите, измененията в обичаите на живот и възприятията на хората, както и в регулаторните и инфраструктурни промени, които да трансформираме в партньорски екосистеми, с цел да предложим стандарти от следващо поколение за ново качество на живот.



bottom of page