top of page

InnovatEase Smart Live Club - успешни самостоятелно, предпочитани заедно!

Димо Димов-Лемуил

12.06.2024 г.

InnovatEase Smart Live Club продължава да разраства професионалната си мрежа от партньори в областта на умните системи, базирани на KNX стандарт и IoT решения

През настоящата седмица, екипът на InnovatEase продължи с провеждането на нови работни срещи, свързани с представянето на визията за участие в InnovatEase Smart Live Club на професионалисти и съмишленици в областта на технологиите за умен дом, базирани на KNX стандарт и IoT решения.

Към Отворената общност на клуба се присъедини строителната компанията “Модом БГ” ООД, специализирана в модулното строителство на къщи, на базата на Trident технология на сглобяване, бързина, иновация и енергийна ефективност. В работната от страна на “Модом БГ” участваха двама от нейните основатели - Недко Боянов, Изпълнителен директор от България и Николай Кирилов, който живее и работи във Великобритания. В тяхно лице, екипът на InnovatEase среща още едни съмишленици, с които споделяме общи ценности и визия за изграждане на местната технологична общност, развиване на иновациите в строителството и популяризирането на умните технологии за домовете, бизнеса, индустрията и градовете.

През същият период от време, към InnovatEase Smart Live Club се присъединиха още Добромир Ташев, с изключителен международен опит в IT индустрията в Австрия, където е работил за големи компании, като “KNAPP AG” и “ANTON PAAR”.

Архитект Борис Борисов също ****е сред професионалистите, с които в InnovatEase ще продължим заедно да предлагаме високотехнологични решения за умен дом, още на етап проектиране на сградите.

Чрез стратегическо използване на “InnovatEase Smart Live Club” като актив от социален капитал (social capital asset), изпълнителният ни екип и всички членове на клуба, могат да подобрят своята професионална мрежа, да увеличат видимостта си, да насърчат интегрирането на иновациите в собствената си работа, да създадат нови бизнес възможности и заедно да насърчим положителна организационна култура и технологична достъпност на решенията за умен дом.



bottom of page