top of page

InnovatEase получи покана за членство в BESCO - Българската предприемаческа асоциация

Димо Димов-Лемуил

30.07.2024 г.

От предприемачи за предприемачи. Неправителствена организация, която свързва стартъпи, инвеститори, правителство, институции и други заинтересовани страни, свързани с иновациите. По инициатива на част от изпълнителния екип на BESCO, в лицето на Мария Николова, експерт “Бизнес развитие” в организацията, екипа на InnovatEase беше отправена покана за членство.

В процеса на срещата, стана ясно, че общите допирни точки, визия и ценности съответстват и на тези, които нашият екип отстоява и се придържа в процеса на цялостната ни дейност. Мисията на BESCO e ориентирана към надграждане на действащото българско законодателство и предлагане на съвременни пазарно ориентирани политики, основани на иновации и прогресивно мислене, а визията с убеждението, че дейностите с добавена стойност, базирани на научноизследователска и развойна дейност, иновациите и предприемаческо вдъхновение, ще формират нашата икономика.


BESCO се бори да стане част от Националния съвет за тристранно сътрудничество. За целта обединява сили с БРАИТ - Българската работодателска асоциация иновативни технологии. Присъединяването към Тристранката е възможност всички членове заедно да подпомогнем успешната дигитална трансформация на България, подобряването на образованието, бизнес средата и законодателството, за да постигнем качествен скок в продуктивността и икономическия ръст на страната.

bottom of page