top of page

Екипа на “InnovatEase” проведе работна среща за съвместно сътрудничество с Schneider Electric България

Димо Димов-Лемуил

12.05.2024 г.

Schneider Electric България е най-предпочитания технологичен партньор за екипа. Тази инициатива е част от пътя за развитието на InnovatEase като системен интегратор на умни системи и KNX стандарт.

Част от международният екип на “InnovatEase” проведе работна срещa за сътрудничество с представителя на Schneider Electric България, г-жа Наталия Петрова, Home Automation business developer. Реализацията на срещата е в съответствие с изпълнението на стратегическия план на екипа за развитието му като системен интегратор на умни системи и KNX стандарт. 

По време на двучасовата среща, г-жа Наталия Петрова представи на екипа на “InnovatEase” всички ключови аспекти относно решенията за умни домове и сгради на бъдещето, въз основа на стандартния протокол KNX, Schneider Electric, който предоставя възможности за домашна автоматизация и управление на сгради, предназначени да увеличат максимално комфорта, безопасността и енергийната ефективност, особено за новите интелигентни сгради.В резултат на проведената ползотворна среща между страните, стана ясно, че в лицето на Schneider Electric България, екипа на “InnovatEase” може да разчита на дългогодишен и последователен технологичен партньор, с който настоящите и бъдещите ни клиенти могат да получават солидно удовлетворение, доверявайки ни изпълнението на техните проекти. 


Осъществяването на работната среща между Schneider Electric България и международния екип на “InnovatEase”, стана възможно благодарение на дългогодишният ни регионален партньор в областта на жилищното строителство - “Стройкомплект - МД” ООД, популярен в региона с веригата си магазини “Комфорт” за осветителни тела и електроапаратура, който е и официален дистрибутор на Schneider Electric България от 2020 г.


Още веднъж изразяваме изключителната си благодарност към г-жа Наталия Петрова от Schneider Electric България за отлично подготвената и проведената среща, както и на г-н Николай Жеков за дългогодишната регионална подкрепа и сътрудничество. 

DREAM big, START small, ACT now!


Нашите ценности:

  • Умно управление: Считаме, че управлението на свързаните устройства е основен елемент от умния начин на живот.

  • Всеобща достъпност: Вярваме, че всеки трябва да има максимално широк достъп до свързаните продукти, независимо дали са индивидуални потребители, корпоративни клиенти или правителствени структури.

  • Граници на съвместимост: Разбираме, че оперативната съвместимост на устройствата е езикът на бъдещето без граници.

  • Персонализация и иновации: Вярваме, че индивидуализацията на умните системи, не само придава ново значение и смисъл на инфраструктурата и технологиите, но и осигурява смарт решения, които се адаптират към конкретните нужди и предпочитания на потребителите.


Нашата кауза:

  • Създаване на отворени общности, за проектиране на инициативи, за умни градове от следващо поколение.


bottom of page